Bang Phi Diep

Onsdag 23.januar ble en ung kollega  brått revet fra oss i en bilulykke. Bilen til Bang Phi Diep ble truffet bakfra av en trailer og kom over i motsatt kjørebane på det glatte føret. En annen trailer kom rett imot…

Bang ble bare 31 år gammel. Han ble uteksaminert ved Det odontologiske fakultet i Oslo våren 1998, og har siden jobbet i Den offentlige tannhelsetjenesten på Ringebu. Han var flink i jobben, og svært godt likt, både av pasienter og medarbeidere. Ringebu har mistet en suveren tannlege, og tapet av ham er stort.

Bang var en familiekjær gutt. I studietiden var han stadig hjemme på Lillehammer, for å besøke og ta vare på sine nærmeste. I ettertid har han pendlet til og fra Ringebu for å kunne bo i hjembyen. Bang kunne beskrives som svært målbevisst og iherdig. Han hadde en meget positiv innstilling og personlighet, og snakket aldri negativt om noe eller noen. Han var alltid faglig godt forberedt, og delte gjerne kunnskapen sin med andre. Sport og trening var han svært glad i, noe som resulterte i en råsterk, sunn og sporty gutt. Hans beskjedne og rolige fremtreden i kombinasjon med stor humoristisk sans gjorde ham godt likt blant vennene.

Urettferdig at du, Bang, som representerte alle de gode egenskapene, vi andre gjerne burde hatt flere av, skulle få leve så kort! Du var god, snill, blid, hensynsfull, flittig, takknemlig og kledelig sjenert.

Våre tanker og medfølelse går til familien som ikke bare sitter igjen med savnet, men også alle de gode minnene, etter sønnen og broren de var så glade i, og hadde all grunn til å være stolte av.

Vi vil aldri glemme deg, Bang!

Vennene på kullet