Velkommen til Nordental 2005

Dentalutstillingen Nordental

Vi har gleden av å ønske deg velkommen til en ny og oppdatert dentalutstilling i Oslo. Nordental 2005 arrangeres 13.–15. oktober, så sett av datoene i kalenderen allerede nå.

Nordental 2005, som i år vil bli større enn noen gang tidligere, er en sentral og prioritert del av NTFs landsmøte. Vi gleder oss til nok en gang å avholde utstillingen på Norges Varemesse, hvor lokalene er nye og moderne, og meget godt tilrettelagt for denne typen utstillinger. Vi håper og tror at årets utstilling vil føye seg inn i rekken av de mange vellykkede utstillinger i hovedstaden.

Innholdsmessig vil utstillingen være like omfattende, variert og oppdatert som tidligere, med utstillere fra både inn- og utland. Nordental omfatter leverandører av alle typer produkter, utstyr og materiell til tannhelsetjenesten. I tillegg finner du en rekke organisasjoner og leverandører av tjenester med relevant tilknytning til bransjen.

Enten du kommer for faglig oppdatering eller håndfast handling, tror vi Nordental 2005 vil oppleves som både nyttig og hyggelig. Rikelig med pauser i fagprogrammet gir alle god tid til å besøke utstillingen.

Besøkende

Nordental 2005 er i hovedsak tilrettelagt for deltakerne på NTFs landsmøte, som har gratis adgang til dentalutstillingen. I tillegg er utstillingen åpen for annet tannhelsepersonell og andre interesserte som ikke er deltakere på landsmøtet. Disse kan kjøpe adgangskort ved inngangen. Prisen for adgangskort til Nordental 2005 er kr 150 inkl. mva., og inkluderer messekatalogen for arrangementet.

Ved å besøke Nordental vil du kunne planlegge dine innkjøp, sammenligne betingelser og holde deg oppdatert på nye produkter på en meget rasjonell måte. Sett av litt ekstra tid til dette denne gangen!

Åpningstider for Nordental

  • Torsdag 13. oktober kl. 0830 – 1700

  • Fredag 14. oktober kl. 0830 – 1700

  • Lørdag 15. oktober kl. 0900 – 1600

Felles morgenkaffe

Start dagen under årets landsmøte med en hyggelig kaffekopp i utstillingen den første halvtimen hver dag før forelesningene starter. Morgenkaffen serveres fra torvet midt inne i utstillingen. Her får du anledning til å ta utstillingen i øyesyn i litt roligere omgivelser, samt mulighet til å treffe kolleger og utstillere. Serveringen er gratis.

Serveringsfasiliteter på Nordental

Det er planlagt et serveringstilbud med mange alternative spisesteder og ulike menyer. Kapasiteten vil bli vesentlig økt, både med antall sitteplasser og ved serveringsdiskene. Dette gjør at vi kan tilby noe for enhver smak, og få til en lunsjbespisning som vil fungere bra.

Utdeling av prisen for beste stand

Vi har i mange år hatt en hyggelig tradisjon med å kåre Nordentals beste stand. En jury bestående av representanter fra både offentlig og privat tannhelsetjeneste, et standbyggerfirma samt arrangør vil i løpet av utstillingsperioden går rundt og vurderer de ulike standene. Juryen vil legge vekt på hvordan standpersonellet arbeider, hvilket faglig utbytte man får ved å besøke standen, samt kreativitet i utnyttelse av produkter og areal. Utdelingen av prisen for beste stand på Nordental 2005 vil foregå på torvet lørdag 15. oktober kl. 1300.

Velkommen til Nordental 2005!