Kjøp – salg – leie

SANDEFJORD SENT­RUM

Meget godt etab­lert tannlegepraksis vurderes solgt. Har i de se­ne­re år vært betjent av 2 tannleger. Stort innkallingskartotek. Stort krone-bropotensial. Mulighet for utvidelse til større arealer om ønskelig. NB: Stort behov for spe­sia­lis­ter innen endodonti og kirurgi i Sandefjord. Henv. 33 46 88 76/47 37 91 28, geirhoyer@gmail.com.

Salg av tannlegepraksis på Åmot, Modum

Åmot, et tettsted i sterk utvikling, ligger en time fra Oslo og en halv time fra Drammen. Her er det flotte muligheter for alle former for friluftsliv og gode kulturtilbud. Vi er to tannleger med hver vår praksis i eget hus. Nå nærmer vi oss pensjonsalder. Foruten oss, 50 % assitenstannlege, 50 % tannpleier og 4 dyktig sekretærer. Stor pasientportefølje og rikelig med utfordrende arbeidsopp­gaver. Store utviklingsmuligheter for driftige kolleger. Romslig klinikk med 5 behandlingsrom og alle andre nødvendige funksjoner.

Opus data, Digora rtg, OPG, mikroskoper, lystgassutrustning og implantatutstyr. Tilknytning til Norsk Helsenett. Vi er fleksible med hensyn til overtagelse. Praksisene selges hver for seg.

Henv. Tannlege Rust eller Tangen, tlf. 32 78 45 55/32 78 45 79 eller mail tannlege.rust@c2i.net

Salg av tannlegepraksis

Sentralt i Kris­tian­sand øns­ker vi å selge vår veldrevne tannlegepraksis grunnet eieres opparbeidet pensjonsalder. Praksisen har et stort pasientgrunnlag og god tilgang på nye pasienter. Den har trivelige og dyktige medarbeidere, i form av 2 tannhelsesekretærer, 1 resepsjonist og 1 tannpleier i 60% stilling. Vi tannleger er fleksible overfor mulig overgang om ønskelig med oss som leietannleger i en periode frem­over og vi er fleksible overfor oppgjørsform. Dagens klinikklokaler fremstår som moderne, lyse og trivelige og har et areal på 145 kvm. Arealet kan om ønskelig utvides med 60 kvm. Vi har i dag 4 behandlingsrom, stort venterom, resepsjon, lunsjrom/hvilerom, kontorplass, steril, laboratorium og arkiv. Praksisen benytter Opus datasystemer og har digora digitalt rtg., eget røntgenrom med OPG og cephalostat. I og med at vi eier klinikklokalene er det også mulighet for å kjøpe disse.

Interessert? Ta kontakt med Kirsten og Odd Haaversen-Westhassel på tlf. 38 02 73 80 eller send oss en mail på: tannlegene@kitor.no

BERGEN SENTRUM

Etter oppnådd pensjonsalder er min lyse og trivelige tannlegepraksis til salgs. Selveiende 72 kvad­rat­me­ter BRA, to behandlingsrom, plass til to tannleger, lave fellesutgifter. Ikke data eller digitalt rtg. Fleksibel overtagelse 2010–2011. Tlf. 93 24 62 56.

Bekkestua Bærum

Nyoppusset praksis til salgs/leie.

Henv. tlf. 67 58 17 10 eller e-post jcbroch@online.no

Planer om å selge praksis, trappe ned eller gå av med pensjon?

Omgjengelig og kvalitetsbevisst tannlege på 36 år ønsker i så fall kontakt med deg.

Bred erfaring fra egen allmennpraksis, kon­ti­nuer­lig oppdatert og kurset. Har stor arbeidskapasitet og er serviceinnstilt.

Jeg søker en praksis for overtakelse i løpet av nær fremtid på strekningen Moss – Oslo/Akershus og ned langs Oslofjorden til og med Kristiansand.

Er åpen for ulike overtakelsesmodeller. Alt av interesse.

Jens Bjelke-Holtermann. Mob: 996 30 284 mail: jensb-h@hotmail.com