Tannlege-NM i golf 2024

Karen WandaFredriksen 

Foto: privat.

Den siste solfylte helgen i august gikk årets golfturnering for tannlegebransjen av stabelen. Samtidig markerte turneringen 30-års jubileum, og nesten 40 golfentusiaster var samlet i Kragerø fra 31. august – 1. september.

Første dag var det individuell turnering. Her er det delt inn i fire klasser. Herreklassen er videre delt i to: slagkonkurranse og stableford. Damene spiller stableford. Det er i tillegg en egen stablefordklasse for sponsorer, ledsagere og resten av tannhelseteamet.

Til tross for varierende spill på en vanskelig bane, var humøret strålende hos samtlige deltakere.

Søndagen var det klart for tomanns scrambleturnering, med Texas scramble-spill.

Martin Hoftvedt stakk i år av med vandrepokalen i slagturneringen. Olga Majeva vant kvinneklassen, herrenes stablefordklasse vant Steinar Osmundsen, mens Peter A. Christoffersen vant ledsager-/sponsorklassen.

I år holdt vi også årsmøte, hvor det ble bestemt at turneringen skal finne sted den siste helgen i august. Neste års turneringsdatoer er 29.-31.august.

Dette er en avslappet turnering, hvor det sosiale er det viktigste. Her kan man bli kjent med kolleger fra hele landet, og vi håper at vi kan samle enda flere golfspillende tannleger neste år.

Følg med på vår Facebook-gruppe Tannlegegolf, for videre detaljer.