Kull 1974 – 50 år med samhold og moro

Onsdag 5. juni satte 33 tannleger fra kull 74 hverandre stevne i vakre Drøbak. Vi hadde leid nesten hele det sjarmerende Reenskaug hotell, som med sin hyggelige direktør og imøtekommende personale gjorde sitt til en vellykket sammenkomst.

Siden nesten alle er pensjonister – dog med et par unntak! – kan man legge festligheter midt i uken.

Kull 74 utmerker seg med masse sosialt engasjement og lite akademia. Vi har både ekspresident og visepresident, flere lokalledere, kursholdere og flere innenfor helseledelse. For ikke å snakke om skuespillertalenter og festarrangører. Kullet har feiret alle runde tiår, og svært mange andre jubileer.

Denne gangen startet vi på Ramme gård hvor vi fikk omvisning i hagen og i Munchs hus. Festen om kvelden ble – som vanlig – humørfylt, med spontane innslag på ulike dialekter (men aldri på Oslosk..) For ikke å snakke om vårt kjære «Hæla i taket». All ære til Knut Vindal, som sammen med Gunnar Barstad, Ingar Pangård og Finn Quale fikk til rykninger i vonde knær og hofter.

Tusen takk også til Harald Ulvestad som hadde hostet opp sangboka Dento canto til alle mann. Alle husket Phantombrigaden – selv om vi måtte ha hjelp med rekkefølgen. «En skål for hver en tann» husket også de fleste, selv om antallet skåler ikke på noen måte nådde de mengdene vi klarte i 74.